Massage

Avspänningsmassage

en helkroppsmassage där din avkoppling är i fokus. Metoden är en lätt taktil beröring där din kropp får chansen till djup avslappning och återhämtning. Ansiktet, fötterna och händerna masseras också varsamt under behandlingen. Mycket bra och värdefull massage för dig som vill må bra och bli av med stress. Den kan även hjälpa om du har smärta, eller om du har mycket oro eller stress i din kropp. Regelbunden avspänningsmassage hjälper kroppen att återfå lugnet.

60min 770 kr

50min 680 kr

40min 610 kr

30min 530 kr

Regndropp

Väldoftande och fantastisk behandling för ditt välbefinnande. Dina fötter och rygg är i fokus och välgörande eteriska oljor som: basilika, oregano, timjam, merjam, pepparmint, vintergröna...droppas som en regn på din kropp och masseras in, först på dina fötter och sedan på din rygg. var och en har unika egenskaper och är mycket välgörande för din hälsa. oljorna är också renande och hjälper din kropp att bli av med gifter. Fantastiskt bra för spända axlar, nacke och rygg. Mycket avkopplandet.

50min 800 kr

Emotionell

Emotionell balans. Väldoftande eteriska oljor masseras in på specifika kroppsområden, dofterna kan hjälpa dig att lösa eventuella känslomässiga blockeringar, befria dig från negativa känslor, uppnå bättre hälsa och känna dig mer harmonisk. En behandling för dig som är redo att släppa det du inte längre behöver bära. Mycket välgörande och utvecklande.

50min, 800 kr

Ayurvediska behandlingar

Siddha

En vitaliserande ayurvedisk helkroppsmassage som ger energi till hela din kropp. Massagen är djupgående, uppiggande och helt underbar. Först masseras några av din kropps energipunkter med en mycket exklusiv olja, därefter appliceras en varm och mycket behaglig olja på hela kroppen. Denna massage kan alla ta och den Passar också mycket bra vid till exempel kroppssmärtor av olika slag samt vid ledbesvär och reumatiska besvär.

70min 845 kr

Abhyanga

En vitaliserande och renande ayurvedisk oljemassage. En varm olja smörjs över hela din kropp och sedan får du en massage med mjuka och behagliga rörelser. Må-bra-hormoner som oxytociner och endorfiner aktiveras och en detox-process startar. Massagen hjälper dig att bli av med slaggprodukter och stärker immunförsvaret. Mycket bra för dig som behöver en energiboost. Oljan som används är individuellt anpassad till din kroppstyp för att uppnå bästa effekt. 

70min 845 kr

Marma

Exklusiv ayurvedisk massagebehandling där kroppens energipunkter masseras varsamt. Den börjar med att jag avläser din puls för att ta reda på var i kroppen det finns obalanser, och tar fram ett antal eteriska oljor som du får dofta och sedan väljer du den olja du tycker bäst om. Massagen görs med oljan som du valt och som också är den du just då behöver. Efter massagen får du veta betydelsen och kopplingen mellan oljan och din kropp. Marmamassagen ökar din livsenergi och hjälper dig att slappna av på djupet. Massagen balanserar både kropp och själ, och du får chansen att komma närmare ditt sanna jag.

70min 845 kr

Basti - Ayurvedisk behandling

Basti är en ayurvedisk behandling som har sitt ursprung i Siddha Vaidya tekniker. Den hjälper vid många olika hälsoproblem. Man gör en damm vid den kroppsdel som ska behandlas och specifika örter och oljor hälls i dammen. Det är en mycket effektiv behandlingsform. Den hjälper t ex vid hög stress, utmattning, hormonella rubbningar, magproblem och flera andra åkommor. Det finns olika typer, t ex Adrenaldamm (dammen placeras över Binjurarna), Urobasti (placeras över hjärtat), Thyreodamm (placeras på halsen), etc. Jag väljer rätt damm för dig. 

30 min 420 kr

40 min 520 kr

50 min 620 kr